Een prachtig jubileum? Een belangrijke reden waarom Lukaku in Engeland wil blijven

Redactie
| 0 reacties
Een prachtig jubileum? Een belangrijke reden waarom Lukaku in Engeland wil blijven
Foto: © Photonews

Romelu Lukaku wordt mogelijk de duurste transfer aller tijden. Bovendien weet de Rode Duivel donders goed wat hij wil doen volgend jaar. Dat blijkt uit alles en er zou wel eens een interessante reden kunnen voor zijn.

Everton wil Romelu Lukaku verkopen, maar dan wel voor minstens 100 miljoen pond (momenteel is dat zo'n 114 miljoen euro). Een terugkeer naar Chelsea lijkt nog steeds het meest logische te gaan worden voor Lukaku, die een topbod van Manchester United al afwees.

Maar Big Rom wil sowieso in de Premier League blijven. "Het zou wel leuk zijn als ik 100 goals zou kunnen maken in Engeland", gaf hij al eens prijs op een persconferentie eerder deze week. "Ik voel me ook gewoon goed in Engeland."

Nog 1 seizoen knallen zoals hij de voorbije jaren deed en Lukaku zít al aan zijn mijlpaal, want momenteel scoorde hij doorheen de jaren al liefst 85 keer in de competitie. Geen Belg doet beter, maar dat wist u wel. Zijn afgelopen seizoen was met 25 stuks een absoluut topjaar, maar ook de jaren ervoor was hij telkens goed voor minstens 10 goals.

Rekenen we ook de bekergoals (11) én de drie Europese goals gemaakt op Engelse bodem (tegen Dynamo Kiev en Young Boys in het seizoen 2014-2015) dan zit Lukaku al aan 99 eenheden op Britse bodem. Op speeldag 1 van het nieuwe seizoen en ergens in januari of februari (het mag altijd vroeger, Rom) mag Lukaku dus zijn jubileums vieren vermoeden we.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties