Ex-Rode Duivel en globetrotter Marvin Ogunijimi kiest voor nieuw voetbalavontuur, en het is er alweer eentje niet bij de deur

Redactie
| 5 reacties
Ex-Rode Duivel en globetrotter Marvin Ogunijimi kiest voor nieuw voetbalavontuur, en het is er alweer eentje niet bij de deur
Foto: © photonews

Marvin Ogunjimi is ondertussen een globetrotter pur sang. De 29-jarige aanvaller reisde al de hele wereld rond en gaat zijn geluk nu opnieuw ver van huis beproeven.

Ogunjimi vertoeft momenteel in Kazachstan. Als alles volgens plan verloopt, tekent hij vrijdag een eenjarig contract bij Okzhetpes, aldus Het Nieuwsblad. Dat is de nummer 10 uit de lokale hoogste klasse.

Een nieuw buitenlands avontuur zit er dus aan te komen voor de gewezen Rode Duivel. Afgelopen winter kon Ogunjimi op de valreep terecht bij het Albanese Skenderbeu. Die tussenstap werd geen succes.

Op de dool sedert 2011

Ogunjimi heeft er sinds hij in 2011 van KRC Genk naar Mallorca overstapte een grillig parcours opzitten. Aanvankelijk volgden nog uitleenbeurten aan Belgische clubs als Standard, Beerschot en Oud-Heverlee Leuven. Nadien ging de spits de wereld ontdekken met transfers naar het Noorse Strömsgodset, het Koreaanse Suwon en het Thaise Ratchaburi.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties