EK U21: Engeland maakt achterstand na de rust goed maar Lokeren-speler doet potjes overkoken, gastland Polen in de penarie

Yannick Lambrecht
Yannick Lambrecht
| 0 reacties
EK U21: Engeland maakt achterstand na de rust goed maar Lokeren-speler doet potjes overkoken, gastland Polen in de penarie
Foto: © SC

Sinds enkele dagen is het Europees kampioenschap bij de U21 begonnen. Een ideale kans om de pareltjes van de toekomst voor het eerst te ontdekken, dus houden we jullie graag op de hoogte.

Op een hete namiddag in het Poolse Kielce nam Engeland de leiding in groep A. Nochtans was het Slovakije dat bij de rust voor stond, maar na de pauze gingen The Three Lions er toch - verdiend - nog over dankzij doelpunten van Alfie Mawson (Swansea) en Nathan Redmond (Southampton).

Op het einde kookten de potjes even over toen Lokeren-verdediger Branislav Ninaj een vermeende elleboog uitdeelde aan Tammy Abraham. De scheidsrechter ging er niet op in en Ninaj speelde gewoon tot het laatste fluitsignaal.

Gastland in nesten

's Avonds nam Polen het op tegen Zweden en het gastland had wel iets goed te maken na het verlies in de eerste match. Ze kwamen ook snel op voorsprong, maar nog voor de rust stonden de Scandinaviërs alweer voor. En dan was het wachten tot minuut 91, wanneer Polen toch nog een puntje kon redden vanop de stip. Het gastland blijft laatste in de groep en lijkt er in de groepsronde uit te gaan.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties