Weiler wil dat Anderlecht-kern volledig is vóór 1 juli en spreekt over Sels

Johan Walckiers
Johan Walckiers en Redactie vanuit Anderlecht
| 37 reacties
Weiler wil dat Anderlecht-kern volledig is vóór 1 juli en spreekt over Sels
Foto: © Photonews

Woensdag hervatte ook regerend landskampioen RSC Anderlecht de trainingen. René Weiler mocht amper acht veldspelers en twee doelmannen verwelkomen op de eerste training, maar de Zwitser maakt zich geen zorgen.

“Het is leuk dat we nu meer tijd hebben dan vorig jaar. Tegen 1 juli, wanneer we op stage vertrekken, hoop ik over een volledige groep te beschikken”, vertelde Weiler op zijn eerste werkdag van de voorbereiding.

"Als er niemand meer weggaat, hebben we niet veel werk meer"

René Weiler

Gaat er dan nog een en ander bewegen bij paars-wit? Dat staat nog niet vast... “Ik weet niet of er nog vertrekkers zullen zijn. Als er niemand meer weggaat, hebben we niet veel werk meer op het vlak van inkomende transfers.”

“Als trainer wil je altijd graag door met een groep die voor succes heeft gezorgd en hard heeft gewerkt. Ik hoop dan ook dat er geen enkele sterkhouder (en dus ook Dendoncker niet, nvdr.) meer vertrekt deze zomer.”

(Lees verder onder de foto)

Matz Sels

Een nieuwe doelman moét er nog bij voor Weiler. Wellicht luistert die doelman naar de naam Matz Sels. “Sels is één van de kandidaten. Een keeper hebben we zeker en vast nog nodig, want Boeckx is out en Roef vertrekt wellicht.”

Net als de internationals sluiten ook kersverse aanwinsten Sven Kums en Pieter Gerkens later aan bij de groep. Maandag worden beide heren op de club verwacht. Als alles volgens plan verloopt, is ook Matz Sels dan van de partij.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties