Thomas Wils in de wolken met loting tegen Antwerp: "Hier hadden we op gehoopt, al twaalf keer niet verloren op de Bosuil"

Sander De Graeve
Sander De Graeve
| 17 reacties
Thomas Wils in de wolken met loting tegen Antwerp: "Hier hadden we op gehoopt, al twaalf keer niet verloren op de Bosuil"
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Toen maandag de loting voor de eerste ronde mét teams uit 1A gehouden werd, kwamen er enkele mooie affiches uit de bus. De mooiste is wellicht Antwerp-Lierse.

We belden Thomas Wils op voor een reactie uit het Lierse-kamp. "Het is een erg leuke affiche, misschien wel de affiche die het meeste aanspreekt. Vorig jaar waren het ook al leuke wedstrijden."

Al is Antwerp favoriet. "We moeten er niet over liegen, ze leggen een heel mooi parcours af, maar bekervoetbal is iets speciaals. Het zal voor hen niet gemakkelijk zijn, zij zijn de eersteklasser en hebben alle druk."

Goede voortekens

Informatie van de confrontaties van vorig jaar zal men bij Lierse amper kunnen gebruiken. "Er staat praktisch niemand meer van toen meer in de ploeg. Maar het wil niet zeggen dat we daardoor meer schrik moeten hebben. Vooral voor de supporters wordt het iets om naar uit te kijken."

"Het is altijd beter dan tegen Eupen of Moeskroen. Al hadden Club Brugge, Anderlecht en uiteraard KV Mechelen ook voor animo gezorgd." Lierse kan alvast met vertrouwen naar de Bosuil. "Op dit moment hebben we er al twaalf keer niet verloren. Dat is niet niks."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties