Van Holsbeeck geeft meer uitleg bij situatie Dendoncker: "Hoop dat we dit als volwassenen kunnen uitpraten"

Sander De Graeve Johan Walckiers
Sander De Graeve en Johan Walckiers vanuit Anderlecht
| 31 reacties
Van Holsbeeck geeft meer uitleg bij situatie Dendoncker: "Hoop dat we dit als volwassenen kunnen uitpraten"
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Leander Dendoncker hoopte op een transfer, maar die kwam er uiteindelijk niet. Tijdens een persconferentie vanmiddag kwam Herman Van Holsbeeck terug op de transfersoap.

Het was immers duidelijk dat Dendoncker de stap naar het buitenland wou zetten. Hij werd er door Weiler zelfs voor uit de selectie tegen Gent gehouden.

"Sinds hij bij de Rode Duivels zit heb ik nog geen contact met hem gehad. Ik hoop dat we als volwassen mensen rond tafel kunnen zitten. Ik hoop dat hij zijn oude niveau terugvindt en ik denk dat hij professioneel genoeg is om de knop om te draaien", aldus Herman Van Holsbeeck.

Onze beste voetballer, Tielemans, zit al op de bank bij Monaco

-Herman Van Holsbeeck

"Hij heeft nog vier jaar contract en dat gaan we verbeteren. Hij is altijd eerlijk geweest over het feit dat hij een transfer wou en dat vind ik klasse", gaf de manager van Anderlecht zijn speler nog een pluim.

Tot gesprekken met Monaco kwam het wel, maar: "Onze beste voetballer, Tielemans, zit daar al op de bank. Zonder het vertrek van Fabinho ging één van de twee op de tribune belanden."

Fabinho bleef en dus is het beter voor Dendoncker om zich bij Anderlecht te ontwikkelen. "Hij krijgt binnen enkele weken in de Champions League de kans om zich te tonen tegen de besten ter wereld. Hij zal niet veel clubs vinden die zo meedenken met de carrière van een speler als Anderlecht."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties