Antwerp en KBVB rouwen om Karel Vertongen

Antwerp en KBVB rouwen om Karel Vertongen
Foto: © photonews

Antwerp en de KBVB zijn beiden in rouw, want ze zijn een bijzondere medewerker en ex-bestuurslid verloren. In memoriam, Karel. En rust in vrede.

Karel Vertongen is afgelopen zaterdag namelijk op 78-jarige leeftijd overleden. Hij was jarenlang ondervoorzitter bij Antwerp en had ook een rol bij de KBVB.

"Heel RAFC biedt aan de familie Vertongen haar diepe medeleven aan bij het overlijden van de man die decennialang onze ondervoorzitter geweest is", klinkt het bij stamnummer 1.

"Met diepe droefheid heeft de KBVB het overlijden van Karel Vertongen vernomen. Hij was lid van het Uitvoerend Comité van 1986 tot 2005 en tevens Voorzitter van de Technische Commissie en de Commissie Veiligheid.

"Voor zijn voortreffelijk werk ten gunste van onze Bond, ontving Karel Vertongen de bondserepenning (1993) en werd hij lid van verdienste (1997) en erelid (2000) van de KBVB. De Koninklijke Belgische Voetbalbond betuigt haar diepste medeleven aan zijn familie en kennissen." Ook wij willen graag ons medeleven betuigen aan familie en vrienden van Karel. Rust in vrede!

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties