Frutos is weg bij Anderlecht, en dat vindt ook Defour spijtig: "Jongens op een zijspoor kwamen via hem weer bij de A-ploeg terecht"

Diederik Geypen
Diederik Geypen
| 16 reacties
Frutos is weg bij Anderlecht, en dat vindt ook Defour spijtig: "Jongens op een zijspoor kwamen via hem weer bij de A-ploeg terecht"
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Hein Vanhaezebrouck had maandag een uur lang een gesprek met Nicolas Frutos, maar kon de Argentijn uiteindelijk niet overhalen om bij Anderlecht te blijven. Ook gewezen middenvelder van paars-wit Steven Defour vindt dat de ex-aanvaller paars-wit nog diensten kon bewijzen.

Olivier Deschacht gaf het in aanloop naar de Champions League-ontmoeting met Celtic al aan. "Mijn geheim dat me opnieuw in de ploeg van Anderlecht bracht? De extra trainingen met hem", waarna de routinier in de richting van Frutos keek. (Lees er HIER meer over)

Als Nico het roer op een dag overneemt, moet hij de tijd krijgen om iets neer te zetten

Ook Steven Defour vond dat Frutos nog een belangrijke taak kon uitoefenen bij de landskampioen. "Toen ik nog bij Anderlecht zat, werkte hij nauw samen met spelers die op een zijspoor waren beland. Dankzij hem kwamen ze toch weer in aanmerking voor de A-ploeg", aldus de Rode Duivel.

"Ook voordien bij de beloftenploeg leverde hij goed werk. Om hoofdcoach te worden van een A-ploeg is het misschien nog te vroeg. Zeker bij Anderlecht, waar resultaten heel belangrijk zijn. Maar als Nico op een dag het roer overneemt, moet hij de tijd krijgen om iets op poten te zetten."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties