Reactie ? Kalu verloste Gent: "Één van de mooiste ooit" (mét beelden)

Sander De Graeve
Sander De Graeve vanuit Gent
| 0 reacties
? Kalu verloste Gent: "Één van de mooiste ooit" (mét beelden)
Foto: © photonews

Samuel Kalu brak als invaller de wedstrijd tegen Waasland-Beveren helemaal open en was met twee doelpunten de matchwinnaar. De Nigeriaan stráálde achteraf.

Bij zijn eerste doelpunt had hij wat geluk, de bal kwam terug van paal én doelman en hij maakte misschien wel het makkelijkste doelpunt uit zijn carrière. "Ik volgde goed, een goal is een goal, hé."

De tweede was dan weer één van de mooiste van zijn carrière. "De voorzet van Simon was top, het was inderdaad een van de mooiste die ik ooit maakte."

Het was niet de eerste keer dat Kalu een wedstrijd besliste als invaller. "In Trencin deed ik het ook al. Toen kreeg ik ook geleidelijk aan minuten na een blessure. En hier deed ik het al eens met assists."

Hij had ook alleen maar lovende woorden over voor Yves Vanderhaeghe. "De coach is heel goed, hij geeft me vertrouwen. Die overwinning doet echt deugd, we hadden hier heel lang op gewacht."

Bekijk hieronder nogmaals de mooie tweede treffer van Kalu. Opgelet, het laden van de beelden kan enkele ogenblikken in beslag nemen.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties