Reactie Gent heeft zijn nieuwe Depoitre: "De volgende match scoor ik"

Sander De Graeve
Sander De Graeve vanuit Gent
| 12 reacties
Gent heeft zijn nieuwe Depoitre: "De volgende match scoor ik"
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Een openbaring was het, die eerste helft van Roman Yaremchuk tegen Waasland-Beveren. De Oekraïense spits toonde zijn werklust én zijn doelgerichtheid en leverde een knalprestatie af.

Hij ging zó hard tekeer dat hij een kwartier voor tijd met krampen naar de kant moest. De amper 21-jarige aanvaller was werkelijk overal en toonde zijn kunnen.

Zo dwong hij Davy Roef tot een uitstekende redding op een gemeten kopbal. "Dat was goed van die keeper", aldus Yaremchuk in het beetje Engels dat hij al opstak in de klas van persverantwoordelijke Marc Van Lysebetten.

Dat het geen valse trage is? Ik heb er al sprints tegen getrokken, dat viel niet mee

-Brecht Dejaegere

"Maar in de volgende wedstrijd scoor ik", ging de aanvaller gedecideerd verder. We hebben het ooit ene Totovytskyi ook al tegen ons weten zeggen. En wat deed die de wedstrijd erop? Jawel, scoren.

Ook Brecht Dejaegere apprecieert de nieuwkomer. "Het is een enorm leergierige jongen. Dat het geen valse trage is? Het is helemaal geen trage. Ik heb er al sprintjes moeten tegen lopen op training. Dat valt niet mee."

Depoitre 2.0?

In dat opzicht doet hij wat denken aan één van zijn illustere voorgangers, Laurent Depoitre. Hij heeft dezelfde werklust én kan de meeste verdedigers in de problemen brengen in een lange spurt.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties