Ex-Rode Duivel kijkt met heel veel bewondering naar Club Brugge: "Helemaal gelanceerd"

Ian De Coster
| 2 reacties
Ex-Rode Duivel kijkt met heel veel bewondering naar Club Brugge: "Helemaal gelanceerd"

Volg Club Brugge nu via WhatsApp!

Club Brugge won afgelopen weekend overtuigend met 3-1 van Lokeren. Vooral tijdens de eerste helft kwam de ploeg van Ivan Leko heel sterk voor de dag. Ex-Rode Duivel Philippe Albert kijkt met heel veel bewondering naar de prestaties van de Bruggelingen.

Pletwals

"De Brugse pletwals is helemaal gelanceerd", zegt Albert in La Capitale. "Leko kon zelfs wat roteren: Nakamba kreeg rust en werd vervangen door Clasie zonder dat er een verschil te zien was, Vanlerberghe kreeg speeltijd."

"Club heeft echt een goed gestoffeerde kern, zeker nu ook Refaelov weer in beeld komt. Achterin zorgt Butelle ook eindelijk voor zekerheid. Er wordt vaak gepraat over de fysiek van de Bruggelingen, maar ik ben ook onder de indruk van hun mentale kracht. En technisch zijn ze ook niet min", aldus de ex-Rode Duivel.

Ik ben onder de indruk van hun mentale kracht

"Wat je ook niet mag vergeten: zelfs als ze slecht spelen, zijn ze nog in staat om te winnen of op zijn minst niet te verliezen", merkt Albert op. "Vorige week in Eupen moesten ze bij de rust 4-0 of 5-0 achterstaan en uiteindelijk werd het nog 2-2."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties