Reactie Dury prikt richting spelleiding: "Dat is dan het verschil tussen Zulte Waregem en Club Brugge"

Dury prikt richting spelleiding: "Dat is dan het verschil tussen Zulte Waregem en Club Brugge"
Foto: © photonews

Zulte Waregem probeerde opnieuw alle bakens te verzetten, maar ook tegen Antwerp kon het niet winnen. En zo heeft het team nu 4 op 33. Al had het ook anders kunnen lopen, want er waren momenten dat de match kon kantelen. En verdiende Essevee ook een strafschop?

Dury was niet te beroerd om toe te geven dat de eerste strafschop die Antwerp kreeg, terecht was: "Een overbodige overtreding van ons, waardoor ons vertrouwen een deuk kreeg. De 0-2 maakte het allemaal nog wat zwaarder", aldus de oefenmeester van Zulte Waregem.

Kan mijn spelers niets verwijten

Maar dat Peter Olayinka geen strafschop kreeg nadat hij in de tang werd genomen door twee spelers? Dat kon Dury minder makkeklijk aanvaarden: "Het was net hetzelfde als de fase met Diaby in Club Brugge - Anderlecht. Dat is dan het verchil tussen Club en Zulte Waregem ..."

"Neen, voor mij kan het niet dat zoiets niet gefloten wordt. Toch zijn we blijven vechten voor elke meter en dus kan ik mijn spelers niets verwijten. We zouden gewoon eens een paar matchen moeten kunnen winnen, ook al is het onverdiend."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties