Club past maar beter op: "Voor een match tegen Brugge ben ik altijd supergemotiveerd"

Club past maar beter op: "Voor een match tegen Brugge ben ik altijd supergemotiveerd"

Drie maanden, zolang duurde het vooraleer Andy Kawaya zijn kunstjes nog eens mocht laten zien. Op het slechte veld van KV Kortrijk was hij één van de lichtpunten bij KV Mechelen. En die lijn wil hij doortrekken.

Als Brusselaar en ex-Anderlecht-speler heeft Kawaya geen extra aansporing nodig. "Voor een match tegen Club Brugge zal ik altijd supergemotiveerd zijn", klinkt het in Het Nieuwsblad.

Degradatiezorgen heeft de winger niet. Daarvoor heeft hij te veel geloof in zijn eigen team. "We staan nu wel terug veertiende maar we moeten niet te veel kijken naar de stand. Als we blijven spelen zoals in onze matchen voor Kortrijk dan moeten we ons niet teveel zorgen maken en zullen we nog wel klimmen in het klassement."

Niet tevreden

Kawaya was trouwens bijzonder ontgoocheld dat hij na een uur gewisseld werd tegen Kortrijk. "Op het moment dat ik gewisseld werd, stonden we 2-0 achter en ik was er niet in geslaagd om mijn team met een beslissende actie terug in de match te helpen. Dan kan je moeilijk tevreden zijn. Ik speel misschien geen slechte wedstrijd maar toch moet het woensdag beter tegen Club Brugge."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties