? Supporters KVK verdedigen zich met beelden: "Agbo was de aanstoker"

Sander De Graeve
Sander De Graeve
| 8 reacties
? Supporters KVK verdedigen zich met beelden: "Agbo was de aanstoker"
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Er vloeide al heel wat inkt over de rode kaart van Uche Agbo in Kortrijk-Standard. Vooral het tafereel wat zich daarna afspeelde was niet fraai. Niet voor Agbo, niet voor KV Kortrijk en zeker niet voor het voetbal.

De Standard-spelers gaven aan dat Agbo reageerde op oerwoudgeluiden op de tribune. De KVK-supporters hadden dus boter op het hoofd, maar zij bijten van zich af.

"Agbo is de polemiek gestart met een middenvinger naar het publiek aan de hoofdtribune. Toen waren er nog geen oerwoudgeluiden te horen. Uiteraard reageert het publiek daarop. Die geluiden waren pas te horen toen Agbo aan de staantribune kwam", luidt het bij een supporter.

Beelden tonen eerste actie Agbo

Hij stuurde ons onderstaande fotoreeks door die de eerste middenvinger van Agbo toont. Hij volgde dat met nog een tweede later en gooide ook met een flesje water naar de supporters. Olie op het vuur, dus. Al blijft het vooral jammer voor het voetbal. Opgelet het laden van het fotofilmpje kan enkele ogenblikken in beslag nemen. Vanaf 1:13 komt Agbo in beeld.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties