Club kan n贸g meer: "Misschien ben ik dom en vraag ik teveel, maar we kunnen beter"
Sander De Graeve
Sander De Graeve vanuit Brugge
| 15 reacties
Club kan n贸g meer: "Misschien ben ik dom en vraag ik teveel, maar we kunnen beter"<div class="fb-quote fb_iframe_widget" style="left: 418.5px; top: -34px; position: absolute;" fb-xfbml-state="parsed" fb-iframe-plugin-query="app_id=66473854045&container_width=741&href=https%3

Volg Club Brugge nu via WhatsApp!

Club Brugge haalde in deze competitie al een fantastische 53 op 63. Ivan Leko mag dus trots zijn op wat hij in amper enkele maanden tijd verwezenlijkte. De coach wil echter nog meer.

"Qua resultaten doen we het fantastisch", aldus Leko. "Maar ik zie nog progressiemarge. Zeker op het mentale vlak. We zijn een jonge ploeg, met spelers die voor het eerst titularis zijn in een topclub."

Hij ziet dat Club geen volledige wedstrijd kan domineren. "Een topclub moet alles van de eerste tot de laatste minuut kunnen brengen. We zakken nog te vaak weg."

Bij een topclub moet je het van de eerste tot de laatste minuut kunnen brengen

"Ik zie een enorm talentvolle groep die fysiek en tactisch top is, maar op het mentale vlak wil ik meer. We moeten met nog meer honger spelen en dat elke minuut van de wedstrijd."

"Misschien ben ik dom en vraag ik teveel, maar ik zie op training wat voor een talent wij hebben. Ik weet dat dit nog niet het maximum is wat we uit deze groep kunnen halen. Die wil om elke wedstrijd beter te worden, die moet er nog in." Het belooft alvast niet veel goeds voor de concurrentie.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties