Genkse uitblinker Nastic blijft bescheiden, ook met finaleticket op zak
Robby Morren
Robby Morren vanuit Genk
| 4 reacties
Genkse uitblinker Nastic blijft bescheiden, ook met finaleticket op zak
Foto: © photonews

De Genkse defensie stond tegen Kortrijk als een huis, mede met dank aan Bojan Nastic. Hij verovert een basisstek in het team van Philippe Clement.

"Het was een goede match van iedereen, niet enkel van mezelf", weerlegt hij de complimenten aan zijn adres. "Het is ook makkelijker voetballen in een team dat goed draait."

Toch maakt hij zichzelf op deze manier stilaan onmisbaar op het wedstrijdblad van Clement. "Ik krijg de laatste weken mijn kans en ik probeer ze dan ook met beide handen te grijpen, ik geef me steeds 100%, ook op training. Ik hoop dat ik mijn plek behoud."

Dit proberen doortrekken naar de competitie

Net als tegen Moeskroen, hield Genk ook tegen Kortrijk de nul op het bord. "We hebben de laatste wedstrijden stappen vooruit gezet. De coach vraagt om het blok te houden en je kan zien dat we dit goed doen. Iedereen vecht voor elkaar."

Het finaleticket voor de beker heeft Genk al op zak, nu wordt het zaak om de plek in de top zes vast te houden. "Het kan snel gaan in voetbal. De kwalificatie voor de bekerfinale geeft een boost. We moeten dit proberen door te trekken naar de competitie."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Ontvang het voetbalnieuws van jouw favoriete ploeg per mail

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties