Aanpak van Hein Vanhaezebrouck in Oostende roept vragen op: "Waarom niet meteen zo aan de match beginnen?"

Glenn Bogaert
Glenn Bogaert
| 6 reacties
Aanpak van Hein Vanhaezebrouck in Oostende roept vragen op: "Waarom niet meteen zo aan de match beginnen?"
Foto: © photonews

Hein Vanhaezebrouck en analisten, het bleek de voorbije week geen geweldig huwelijk. De RSCA-coach ergerde zich op zijn persconferentie in de aanloop naar de match tegen KV Oostende blauw aan sommige commentaren. Benieuwd wat hij zal vinden van onderstaande woorden van Bob Peeters.

De 44-jarige analist en trainer van Westerlo had zo zijn bedenkingen bij de paars-witte aanpak aan zee: "De tweede helft begon Anderlecht zoals je verwacht dat het aan match begint: met hoge druk, heel veel powerplay en het creëren van kansen. Waarom zijn ze niet meteen zo begonnen?"

Bob Peeters snapt het niet: "Je weet dat Oostende 3-5-2 speelt, waarom dan met vier verdedigers tegen twee spitsen spelen? Dat is eigenlijk mijn vraag. Anderlecht dicteerde na rust de wet met powerplay, ze overklasten hun tegenstander en voor KVO was het pompen of verzuipen. Het was ballen naar voren trappen en hopen dat ze bij de snelle spitsen arriveerden. Dit moet je als Anderlecht zijnde toch gewoon van in het begin van de match kunnen doen?"


Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties