'Club Brugge speurt in Servië en Italië naar jong talent, ook voormalige publiekslieveling terug op de radar'

Clint Vens
| 24 reacties
'Club Brugge speurt in Servië en Italië naar jong talent, ook voormalige publiekslieveling terug op de radar'
Foto: © Photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Club Brugge is op titelkoers, maar dit wil niet zeggen dat Mannaert en co op hun lauweren gaan rusten. Achter de schermen wordt er al volop gewerkt aan de uitbouw van de spelerskern voor volgend seizoen.

Blauw-zwart heeft een uitgebreid scoutingsnetwerk. Ze speuren rond in verschillende buitenlandse competities. Zo hebben de Bruggelingen nu twee jonge spelers uit kleinere competities op het oog. 

Markovic

De eerste is Svetozar Markovic, een 18-jarige centrale verdediger die actief is in de Servische competitie bij topclub Partizan Belgrado. Volgens Scouts Attending zullen er scouts van Club Brugge aanwezig zijn tijdens de match tussen Crvena Zvezda en Partizan Belgrado voor de veelbelovende Serviër. 

Zajc

De tweede naam die opduikt is de 23-jarige Miha Zajc. De Sloveense international verdedigt de kleuren van Empoli, dat in de Italiaanse tweede klasse uitkomt. Volgens Calciomercato toont blauw-zwart interesse, net als een resem andere Europese clubs. 

Engels?

Volgens La Dernière Heure zit er misschien wel nog een toptransfer in de pijplijn. De West-Vlamingen zouden immers denken aan een terugkeer van publiekslieveling Björn Engels. Het is namelijk nog onduidelijk of er volgend seizoen plaats zal zijn voor de 23-jarige stopper bij Olympiakos, en daar willen de Bruggelingen van profiteren. 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties