OFFICIEEL: Beerschot Wilrijk kondigt eerste versterking aan

Diederik Geypen
Diederik Geypen
| 37 reacties
OFFICIEEL: Beerschot Wilrijk kondigt eerste versterking aan

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Beerschot Wilrijk doet volgend seizoen opnieuw een gooi naar de promotie. De eerste aanwinst van de Mannekes is intussen een feit.

Afgelopen weekend raakte bekend dat Beerschot Wilrijk dicht bij een akkoord stond met Emeric Dudouit. Nu is de deal ook effectief een feit. De verdedigende middenvelder tekende op 't Kiel een contract voor twee seizoenen.

De 26-jarige Fransman degradeerde met Tubeke uit 1B. Dudouit was bij de Waals-Brabanders aan zijn tweede seizoen bezig. Hij startte in 23 competitieduels in de basis en scoorde één keer op het veld van Union Saint-Gilloise.

Met Beerschot Wilrijk hogerop

"De 'mercato' is pas begonnen maar toch heb ik nu al voor Beerschot Wilrijk gekozen", reageert Dudouit op de website van Beerschot Wilrijk. "Voornamelijk omdat het de club is die het mooiste voetbal speelt van 1B. Al heeft ook het feit dat zowel de trainer als de sportief directeur er bleven op aandringen om naar deze cub te komen zeer zeker meegespeeld. Bovendien hebben we allebei dezelfde ambitie: Beerschot Wilrijk wil hogerop, ik ook."

"Met andere woorden, ik kom naar hier om met deze prachtige club te naar 1A te promoveren. En dan zijn er die enthousiaste supporters, die zowel in het Olympisch Stadion als op verplaatsing voor een schitterende sfeer zorgen. Kortom, voor mij kan het nieuwe seizoen niet rap genoeg beginnen. Tot slot wil ik iedereen bij Tubeke bedanken voor de goede samenwerking gedurende de voorbije twee jaren."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 2

Nieuwste reacties