Reactie Ook bij Standard is niet iedereen fan van de VAR: "Het is niet correct"

Sander De Graeve
Sander De Graeve vanuit Gent
| 49 reacties
Ook bij Standard is niet iedereen fan van de VAR: "Het is niet correct"

Gojko Cimirot was één van de Luikse helden in de Ghelamco Arena. De Bosnische centrale middenvelder zorgde voor de gelijkmaker. De VAR was zondagavond hét thema en daar denkt hij ook het een en ander over.

"Natuurlijk is het moeilijk voor de spelers. Als je iets uitspookt en de ref ziet het niet, kan hij nog steeds naar de beelden kijken. Ik vind dat niet correct, de ref moet het maar zien op het moment dat het gebeurt. Als het in je voordeel uitdraait zoals vandaag, is het goed, en we hadden allang eens wat meeval verdiend."

Kalinic is een van de beste doelmannen in deze competitie en liet dat zien

"We deden het goed, iedereen ging er vol voor. Het is mijn eerste doelpunt en daar ben ik uiteraard enorm tevreden om. Ik scoorde al vaker bij mijn vorige clubs, maar deze is speciaal." Hij had het immers niet makkelijk in die eerste maanden. "Ik heb veel tijd nodig gehad om me aan te passen aan het Belgische voetbal. Het is nooit makkelijk om te wisselen van competitie in de winter."

Hij vond het gaatje tussen de benen van Lovre Kalinic, die aan een uitstekende wedstrijd bezig was op dat moment. "Hij is een van de beste doelmannen in deze competitie en dat liet hij zien."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties