Club Brugge-huurling Acolatse klopt steeds harder op de deur: "Je kon mijn goal wel met eentje van Limbombe vergelijken"
Bart Vandenbussche
Bart Vandenbussche
| 1 reacties

Club Brugge-huurling Acolatse klopt steeds harder op de deur

Club Brugge-huurling Acolatse klopt steeds harder op de deur: "Je kon mijn goal wel met eentje van Limbombe vergelijken"
Foto: © photonews

Elton Acolatse maakte zaterdag zijn eerste doelpunt voor STVV. De huurling van Club Brugge trok zo definitief een streep onder de moeilijke maanden vol blessures.

Tot voor play-off 2 beleefde de 23-jarige Acolatse weinig plezier aan zijn uitleenbeurt. "Ik kende veel problemen door blessures. Telkens wanneer ik weer een tijdje meetrainde, raakte ik toch weer geblesseerd", kijkt de Nederlandse winger terug op zijn seizoen. "Ik ben blij dat het nu lekker gaat en dat ik weer op het veld kan staan."

Acolatse maakte tegen KVO zijn eerste voor de Kanaries. "Ik had me al enkele weken kunnen tonen. Gelukkig kon dit nu met een goal. Op naar méér."

Het doelpunt van de aalvlugge winger deed denken aan de stijl van Anthony Limbombe. Een pion die hij tijdens de komende voorbereiding bij Club Brugge misschien wel tegen het lijf loopt? "Klopt, hij speelt op dezelfde positie en komt ook vaak vanaf links naar binnen. Je kan mijn doelpunt wel met eentje van hem vergelijken." (lacht)

Bekijk hieronder nog eens zijn goal.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Ontvang het voetbalnieuws van jouw favoriete ploeg per mail

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Nieuwste reacties