? Knap gebaar: Lierse-fans tonen hoe diep supporterschap in barre tijden kan gaan

Diederik Geypen
Diederik Geypen
| 0 reacties
? Knap gebaar: Lierse-fans tonen hoe diep supporterschap in barre tijden kan gaan
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Na de extrasportieve perikelen moest Lierse SK dinsdagavond aan de bak. De Pallieters trokken naar Moeskroen voor hun achtste duel van play-off 2.

UPDATE: na de wedstrijd staken de meegereisde Lierse-fans de spelers een hart onder de riem. Ruim 200 supporters dansten en zongen om de financiële zorgen van de club even te vergeten. Supporterschap op z'n mooist. (bekijk de beelden onderaan het verslag)

Club Brugge-huurling Rotariu schiet raak

Verschillende sterkhouders van Lierse als Buyens en Wils lieten verstek, waardoor onder meer Badibanga, Diarra, en Joachim in de ploeg kwamen. Bij Moeskroen moest Bailly onder de lat plaatsruimen voor Werner.

Een inspiratieloze eerste helft mondde uit in een brilscore halfweg. Met het laatste kwart in zich werden de aanwezige fans wel opgeschrikt. Rotariu trapte naar doel en had het geluk aan zijn zijde. Het schot van de Club Brugge-huurling week af en belandde vervolgens in de hoek.

Terwijl in Zulte Waregem - Waasland-Beveren (8-0!) de ene bal na de andere tegen de touwen vloog, trilde het net op Le Canonnier slechts één keer. Essevee is groepswinnaar in poule A van PO2. Moeskroen (3e) en Lierse (5e) tellen af naar het einde.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties