Dit is ons Team van de play-offs!
Sander De Graeve
Sander De Graeve
| 40 reacties

Veel rood in ons Team van de play-offs

Dit is ons Team van de play-offs!
Foto: © SDG

Deze play-offs leverden Club Brugge af als verdiende kampioen, maar Standard was toch hét team van play-off 1. Dat zien we ook in het Dream Team van de play-offs.

Doel

Te beginnen met de man tussen de palen. Guillerme Ochoa stond er op de belangrijke momenten en zorgde er zo mee voor dat Standard nog naar de Champions League mag. Een half mirakel voor het team dat zich maar op het nippertje kon plaatsen.

Verdediging

Ook in de defensie zien we met Laifis een constante factor bij de Rouches. Dat mag je ook van Gigot en Bronn zeggen, het defensieve blok bij AA Gent. Gigot was uiterst betrouwbaar, Bronn opnieuw extreem polyvalent. Hij speelde opnieuw zowel centraal, op links- als op rechtsback.

Middenveld

Op het middenveld vinden we met Vanaken de enige van de kampioenenploeg terug. Hij hield zijn niveau constant aan, ook in de moeilijke wedstrijden. Ibrahima Seck leidde KRC Genk naar een vijfde plek, al zat er misschien wel meer in voor de Limburgers.

Zeker met de flitsende Trossard had Genk gehoopt om nu al op vakantie te kunnen. Cevallos moet ook nog minstens één extra wedstrijd aan de bak. De revelatie bij Lokeren krijgen we gelukkig dus nog eens te zien.

Aanval

Voorin vinden we twee jongens terug uit hét team van play-off 2. Hamdi Harbaoui en Theo Bongonda ontploften allebei bij Zulte Waregem. Wát een prestatie! Op rechts was Edmilson de maestro bij de Rouches.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Nieuwste reacties