Corryn kijkt terug op ongeziene titelvreugde bij Antwerp vorig jaar: "Daar zijn blessures opgelopen" en "Plots zaten we door het plafond"
Redactie
| 2 reacties

Corryn kijkt terug op ongeziene titelvreugde bij Antwerp vorig jaar

Corryn kijkt terug op ongeziene titelvreugde bij Antwerp vorig jaar: "Daar zijn blessures opgelopen" en "Plots zaten we door het plafond"
Foto: © photonews

Een jaar geleden verzekerde Antwerp zich eindelijk van de terugkeer naar het hoogste niveau. Na de finalematch op het veld van Roeselare volgde voor de spelers van de Great Old een lange feestnacht.

Alexander Corryn maakte de promotie bewust mee en haalt in Het Nieuwsblad herinneringen op. Zo weet de middenvelder nog goed wie er het snelst dronken was. "Stephen Buyl en Tuur Dierckx. Die zaten in Roeselare al boven hun theewater."

Het titelfeestje was heftig op Schiervelde. "Ik zie ons nog staan in de kleedkamer. Daar zijn blessures opgelopen door van banken te springen en op de grond te vallen. We zaten ook ineens door het plafond, die panelen kwamen allemaal los. En dan moest de partybus nog vertrekken."

"Wat een terugrit was me dat! Onderweg stopten we bij een tankstation om de bier­reserves aan te vullen. Het was één en al euforie. We vergaten zelfs de rekening te betalen. Dat is achteraf nog allemaal geregeld, denk ik. Op de bus kregen we derde doelman Jordy Huysmans zo gek dat hij begon te jumpen, hardstyle! Die filmpjes zullen altijd legendarisch blijven", besluit Corryn.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Ontvang het voetbalnieuws van jouw favoriete ploeg per mail

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 2

Nieuwste reacties