Dit is ons Team van de Week!
Johan Walckiers
Johan Walckiers
| 24 reacties

Alweer een mooi team, al zeggen we het zelf

Dit is ons Team van de Week!

Op speeldag drie kregen we opnieuw heel wat goals te zien, met twintig op acht wedstrijden konden we allerminst klagen. Het leverde ook een mooi Team van de Week op.

Doel

Tussen de palen kreeg Danny Vukovic deze week minder concurrentie dan Davy Roef vorige week. Toch speelde ook die laatste een goeie match, ondanks vier tegengoals. Vukovic haalt het toch met een knappe prestatie én een clean sheet op bezoek bij Oostende.

Verdediging

In de defensie kreeg hij met Rubin Seigers een jonge rechtsback voor zich, maar die deed het meteen uitstekend. Baudry was voor de verandering wel de rots in de branding bij Zulte Waregem en Zinho Vanheusden ving de afwezigheid van Luyindama in de basiself uitstekend op bij Standard.

Middenveld

Op het middenveld zette Makarenko de lijnen uit in de nipte zege van paars-wit bij Charleroi en deed Birger Verstraete hetzelfde bij AA Gent. Geoffry Hairemans was de beste man op het veld in Moeskroen-Antwerp.

Anthony Limbombe is nog niet weg bij Club Brugge, maar Danjuma is goed bezig om de flankspeler nu al te doen vergeten. Hij knalde zijn team met twee goals richting een makkelijke zege. Aan de andere kant van het veld blijkt Thomas Buffel een schot in de roos voor Zulte Waregem.

Aanval

Nog een schot in de roos is de jonge Jonathan David bij AA Gent. In drie invalbeurten op het hoogste niveau, wist hij al vier doelpunten te maken. Ook recordaankoop Turay bij STVV maakte indruk, hij wiste in het slot nog de goal van Hupperts uit en pakte voor zijn nieuwe club meteen een punt.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Ontvang het voetbalnieuws van jouw favoriete ploeg per mail

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties