Vanhaezebrouck is er niet gerust in: "STVV wordt Union in het kwadraat"
Johan Walckiers
Johan Walckiers
| 22 reacties

Hein Vanhaezebrouck waarschuwt nu al voor de komst van STVV

Vanhaezebrouck is er niet gerust in: "STVV wordt Union in het kwadraat"
Foto: © photonews

Het merkwaardige relaas van Hein Vanhaezebrouck na de match tegen Union deed toch een paar wenkbrauwen fronsen. De coach nam alle schuld op zich. Tussen de lijnen liet hij daarmee echter ook verstaan dat hij te weinig kwaliteit voor handen heeft. En hij blikte al met enige vrees vooruit.

Dit weekend komt 'giant killer' STVV immers op bezoek. Hein Vanhaezebrouck weet dat ook de Limburgers met getrokken messen zullen afzakken, want zowat iedereen in eerste klasse heeft bloed geroken. "STVV wordt Union in het kwadraat", zei hij gisteren al. 

Vanhaezebrouck nam gisteren wel alle schuld op zich door te zeggen dat hij de verkeerde keuzes maakte, maar wie had hij anders moeten zetten? Trebel had rust nodig, Musona viel al door de mand en Bakkali heeft nog tijd nodig. "We moeten die match optimaal voorbereiden en dit zo snel mogelijk uit ons hoofd proberen krijgen", zei hij nog.

Cruciaal

Maar dat zal niet makkelijk zijn, want de toon bij de fans is algemeen negatief. En dat dringt ook door tot in Neerpede. Deze situatie met deze spelersgroep omkeren zal niet zo makkelijk worden. "STVV wordt een cruciale match voor het vervolg. We mogen de kloof met Club Brugge en Genk niet groter laten worden." De 'want anders' liet Hein in de lucht hangen...

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties