Leko toont immens respect voor voorganger/tegenstander Preud'homme: "Eén van de beste trainers in de laatste tien jaar"

Yannick Lambrecht
Yannick Lambrecht
| 4 reacties
Leko toont immens respect voor voorganger/tegenstander Preud'homme: "Eén van de beste trainers in de laatste tien jaar"

Geen tijd om te blijven stilstaan in Madrid, want rap, rap, rap, Standard komt eraan. Club Brugge gaat zondag op Sclessin een herhaling van de titelmatch spelen en trainer Ivan Leko verwacht alvast geen cadeautjes.

"Dit wordt een superbelangrijke wedstrijd, zoals altijd na de Champions League. Hoe sterk zijn we mentaal? Hoe snel kunnen we omschakelen", blikte Ivan Leko vooruit.

De Kroaat toonde tijdens zijn persbabbel immens respect voor de volgende tegenstander, met zijn voorganger Michel Preud'homme op kop. "Standard is thuis favoriet tegen elke ploeg in de JPL. We moeten ons daarop voorbereiden en zullen top moeten zijn om een resultaat te pakken."

Standard is thuis favoriet tegen iedereen - Ivan Leko

Preud'homme was de succescoach en kampioenenmaker van Club Brugge voor Leko dat was, dus de twee kennen elkaar zeker wel. "Michel is enorm gemotiveerd voor elke match. Voor hem is er geen enkel verschil tussen Club Brugge, Essevee, STVV of Anderlecht. Hij is een pure winnaar."

De mindere start van Standard verandert trouwens niets aan het beeld dat Leko heeft van Preud'homme. "Elke trainer heeft tijd nodig dat is normaal. Het is zelfs totaal niet nodig om te spreken over de kwaliteiten van Michel. Hij is één van de beste trainers in België van de laatste tien jaar."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties