Reactie Van Damme ziet heel wat extra kwaliteit in de ploeg: "Zijn niet meer het Antwerp van vorig seizoen"

Dirk Pieters
| 4 reacties
Van Damme ziet heel wat extra kwaliteit in de ploeg: "Zijn niet meer het Antwerp van vorig seizoen"
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Sinds Antwerp de promotie naar de Jupiler Pro League heeft gemaakt, staat het steeds in de linkerkolom van het klassement. Vorig seizoen greep de Great Old nog net naast play-off 1, maar die fout wil het dit jaar niet meer maken.

De ambities van Antwerp waren duidelijk aan het begin van de seizoen en de oudste club van het land maakt die ambities tot nu toe ook waar. "We hebben heel wat extra kwaliteit bij gekregen dit seizoen. We willen niet arrogant klinken of een dikke nek hebben, maar ons seizoen is pas geslaagd als we play-off 1 halen", aldus Jelle Van Damme na de wedstrijd aan Voetbalkrant.com.

Juklerod is ne goeie 

Van Damme heeft opnieuw zijn plaats in het elftal, nadat hij in het begin van het seizoen nog op de bank zat. Het was toen Juklerod die zijn debuut maakte op de linksachter en sindsdien geen minuut meer heeft gemist. "Simen is echt ne goeie. Ondanks zijn goede start blijft hij steeds heel nuchter. Dat Scandinavische karakter heeft hij wel."

Vijf assists als linksachter op tien wedstrijden. Straffe cijfers alvast. "Hij heeft vertrouwen gekregen sinds zijn komst en voelt zich steeds beter in deze ploeg. Hij is één van de aanwinsten die deze club veel beter maakt. Zo hebben we nog heel wat spelers aangetrokken. We zijn duidelijk niet meer het Antwerp van vorig seizoen. Deze club is aan het groeien en we moeten ons ook zo profileren."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties