Beloften van Club Brugge winnen met sprekende cijfers, en hijsen zich weer naast Antwerp

Diederik Geypen

De beloften van Club Brugge werkten dinsdagavond nog hun duel van speeldag 8 in de competitie af. Tegenstander in West-Vlaanderen was Sporting Lokeren.

De jonkies van blauw-zwart klommen even voor het halfuur op voorsprong. De Kuyffer kopte een vrijschop van Van Oudenhove binnen.

2x Van Oudenhove

Diezelfde Van Oudenhove lag 5 minuten later aan de basis van de 2-0. Deze keer vond hij het hoofd van Tanghe: 2-0.

In de eerste helft was de match al gespeeld. Nummer 10 Declerck legde met een schot in de winkelhaak nog voor rust de 3-0-eindcijfers vast.

De U21 van Club Brugge komen met 19 op 24 opnieuw naast Antwerp aan de leiding. KRC Genk, dat nog twee matchen tegoed heeft, volgt met 15 punten op plaats 3.