? Mitrovic (Club Brugge) voorkomt stunt van Borkelmans en co. met belangrijk kopbaldoelpunt voor Kroatië

Yannick Lambrecht
| 2 reacties

Bondscoach Vital Borkelmans kon met Jordanië nét niet voor een grote stunt zorgen tegen WK-finalist Kroatië. Uitgerekend Brugse verdediger Matej Mitrovic maakte de uiteindelijke winning goal in Rijeka (2-1).

De Kroatische selectie voor de oefeninterland tegen Jordanië, met Vital Borkelmans als bondscoach, telde vier JPL-spelers. Letica bleef op de bank en Mitrovic mocht bij de rust invallen (Club Brugge), Milic speelde de eerste helft en Santini kreeg ook nog 25 minuten (Anderlecht). De grote sterren als Modric, Rakitic en Mandzukic kregen rust.

Het was de Brugse verdediger die de score na de opener van Vida kon verdubbelen. Tegen zijn rake kopbal had de Jordaanse doelman geen verhaal, de aansluitingstreffer van Faisal zorgde nog voor de 2-1 eindstand. Bekijk hieronder het doelpunt van Mitrovic: