Boskamp lacht met Simons na goal van Club Brugge-winger Danjuma tegen de Belgen: "Ik heb hem moeten tegenhouden"
Diederik Geypen
Diederik Geypen
| 2 reacties

Boskamp lacht met Simons na goal van Club Brugge-winger Danjuma

Boskamp lacht met Simons na goal van Club Brugge-winger Danjuma tegen de Belgen: "Ik heb hem moeten tegenhouden"
Foto: © photonews

Danjuma fleurde dinsdagavond zijn basisdebuut voor Oranje op met een doelpunt. De vleugelaanvaller van Club Brugge liet zo nog wat meer van zich horen.

Analisten Johan Boskamp en Timmy Simons zagen van dichtbij hoe Danjuma de 1-1 voorbij Simon Mignolet duwde. "Ik heb hem moeten tegenhouden bij het springen", lachte Bossie na afloop tijdens de analyse op VTM. "Of ik nu een ontwrichte schouder heb? Vermoedelijk wel", pikte Simons met een kwinkslag in. "Maar het doet me echt plezier om hem te zien scoren."

De ontwikkeling van Danjuma gaat razendsnel. Vorig seizoen voetbalde de vleugelspeler nog in de Nederlandse tweede klasse. Nu scoort hij voor Club Brugge, Oranje en twee weken geleden zelfs in de Champions League op het veld van Atlético Madrid.

"Tegen Monaco moet het gebeuren"

"Ik hoop dat Danjuma zijn doelpunt kan meenemen volgende week tegen Monaco. In die thuismatch moet het gebeuren", beseft Simons. "Danjuma heeft tegen België veel verdedigend werk moeten opknappen. Maar het is tof om te zien dat hij vanuit de omschakeling het verschil kan maken."

Ontvang het voetbalnieuws van jouw favoriete ploeg per mail

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties