In Lokeren kijkt men uit naar de clash tegen Waasland-Beveren: "Hiervoor ben je voetballer"

Sander De Graeve
Sander De Graeve
| 11 reacties
In Lokeren kijkt men uit naar de clash tegen Waasland-Beveren: "Hiervoor ben je voetballer"

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Sporting Lokeren kon afgelopen weekend eindelijk nog eens winnen in de competitie. STVV ging met 2-0 onderuit. In Lokeren denkt men uiteraard al aan de derby van komend weekend.

"Een match tegen een rechtstreekse concurrent is altijd belangrijk. Maar omdat het Waasland-Beveren is komt er voor de supporters nog wel wat meer druk bij kijken", aldus Ortwin De Wolf. "Dit zijn de wedstrijden waarvoor je voetballer bent, die wil je absoluut winnen."

Er zijn wel heel wat jongens niet bij. Tirpan, Skulason, Cevallos, Miric en kapitein Overmeire moeten wellicht afhaken. "Je zag tegen STVV al dat we die wijzigingen goed kunnen opvangen."Afgezien van de afwezigen kan Lokeren met vertrouwen naar Beveren afzakken.

We moeten niet flauw doen over die prestatie tegen STVV, die staan vijfde, hé

-Ortwin De Wolf

"We hebben tegen STVV gewoon een goeie match gespeeld. Daar moeten we niet flauw over doen, die staan momenteel vijfde", besefte De Wolf, die niet al te veel moest tussenbeide komen. "Ze hebben niet echt kans na kans gekregen, maar we hadden wel geluk dat die bal van Bezus op de paal ging, een paar weken terug was die wel binnen gegaan."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties