Faris Haroun zweert trouw aan Antwerp in zijn toekomstplannen: "Een beetje à la Simons bij Club"

Yannick Lambrecht
Yannick Lambrecht
| 19 reacties
Faris Haroun zweert trouw aan Antwerp in zijn toekomstplannen: "Een beetje à la Simons bij Club"
Foto: © photonews

Faris Haroun is intussen al 33, maar blijft als kapitein één van de grote sterkhouders bij revelatie Antwerp. Hoe lang blijft dat nog zo? En wat komt nadien? De speler spreekt zelf over zijn toekomstplannen.

"Hoelang ik nog wil spelen? Nog tien jaar. Dan zal ik 43 zijn", lacht Faris Haroun in Het Laatste Nieuws. "Neen, ik denk toch dat ik na dit seizoen nog twee jaar in mijn mars heb", klonk het al iets nuchterder. Ook voor ná zijn spelercarriére heeft hij al een vrij duidelijk plan.

"Ik heb eigenlijk geen zin meer om hier nog te vertrekken. Als er straks een riante aanbieding uit China of Dubai komt die zo fenomenaal is dat ik ze niet kan weigeren, zou ik zelfs nadien graag terugkomen."

Dat zou dan in een geheel nieuwe rol zijn. "Ik heb het bij de laatste contractbesprekingen al aangekaart dat ik me ook naast het veld nog iets zie doen voor Antwerp. Een beetje à la Simons bij Club Brugge. Niet zozeer als hulptrainer of zo. Ik weet nog niet in welke rol, maar dat is mijn plan."

"Het is natuurlijk afwachten of het bestuur hierin wil meegaan, maar in het ideale scenario ga ik nog een drietal jaar op dit niveau verder en blijf ik daarna bij de club actief. Dat is in elk geval mijn plan", verklaart Haroun.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties