Kan Anderlecht een nieuwe grote naam binnenhalen? Gewezen topschutter Eredivisie helemaal op een zijspoor

Kan Anderlecht een nieuwe grote naam binnenhalen? Gewezen topschutter Eredivisie helemaal op een zijspoor

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Meteen na de komst van Fred Rutten bij RSC Anderlecht werden een aantal Nederlandse topnamen gelinkt aan paars-wit. Locadia, Bruma, Afellay en Janssen circuleerden meteen als namen in de geruchtenmolen. Een van hen weet nu alvast meer.

Voor Vincent Janssen is er definitief geen plaats meer bij Tottenham Hotspur. De gewezen Nederlandse international traint er zich het pleuris bij de U23, maar coach Pochettino gaf al aan niet meer op hem te rekenen.

Momenteel heeft de gewezen topschutter uit de Eredivisie zelfs geen rugnummer meer bij The Spurs. En dus kan RSC Anderlecht hem een reddingsboei toewerpen. Toch zijn er nog steeds enkele zaken die dat bemoeilijken.

Definitieve koop

Vooreerst willen zowel Janssen als The Spurs niet meteen een huurbeurt voor de Nederlander, die eerder al eens een seizoen bij Fenerbahçe was op huurbasis. De aanvaller zou een definitieve transfer meer zien zitten.

En dan wil Tottenham graag flink wat miljoenen voor hem recupereren van de 22 miljoen euro die ze ongeveer voor hem betaalden. Dat kan voor paars-wit een financieel probleem zijn, temeer Rutten de druk al afhield wat betreft een eventuele komst van Janssen.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties