"Union was technisch superieur" & "Als ze thuis opnieuw zo goed zijn...": Frederic Dupré was onder de indruk van de Brusselaars

Hannes Van Gael
Hannes Van Gael
| 9 reacties
"Union was technisch superieur" & "Als ze thuis opnieuw zo goed zijn...": Frederic Dupré was onder de indruk van de Brusselaars

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

KV Mechelen en Union kwamen achter de Kazerne niet tot scoren, zodat alles nog open ligt voor de terugwedstrijd. Frederic Dupré was aanwezig in het stadion en durft geen geld zetten op wie van de twee naar de finale gaat.

Frederic Dupré was aanwezig in het stadion tijdens KV Mechelen tegen Union en was echt wel onder de indruk van de bezoekers. “Ik durf echt niet te zeggen wie van de twee er zal doorgaan”, zegt de jeugdtrainer van KAA Gent.

“Vooral in de eerste helft heeft Union echt indruk op me gemaakt. Ze waren kwalitatief beter dan KV, technisch superieur zeg maar. Twee afgekeurde goals ook en van waar ik in het stadion zat vond ik het toch wel erg nipt.

Discutabele rode kaart

“Na de pauze nam KV Mechelen de partij in handen, maar dat kwam natuurlijk door die rode kaart. Of die terecht was? Als de arbiter beslist dat het rood is dan is het rood hé!” Maar de scheidsrechter heeft het natuurlijk niet altijd bij het rechte eind. “Laten we het een discutabele rode kaart noemen.”

Over de wedstrijd van Gent tegen Oostende mocht de ex-speler van Zulte Waregem, Standard en Lokeren. “Al denk ik wel dat Gent moet kunnen winnen in de finale, wie van de twee daarin ook de tegenstander zal zijn. Er is geen specifieke voorkeur.”

“Als Union in eigen huis dezelfde prestatie op de mat brengt dan kan het weleens heel moeilijk worden voor Mechelen”, besloot Dupré.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties