Benavente over winterse flirt: "Als Anderlecht nu eerst met een aanbieding was gekomen..."
Yannick Lambrecht
Yannick Lambrecht
| 0 reacties

Cristian Benavente (ex-Charleroi) komt terug op winterse flirt met Anderlecht

Benavente over winterse flirt: "Als Anderlecht nu eerst met een aanbieding was gekomen..."

De Belgische voetballiefhebber kan helaas niet langer genieten van Cristian Benavente. De ex-Carolo trok onlangs naar Egypte, maar houdt wel nog contact en had op 'Le Grand Débrief' nog wat interessante dingen te vertellen over de voorbije maand.

In een telefonisch gesprek doet Benavente het verhaal van zijn wintertransfer naar Pyramids FC. "Het kwam tot stand de dag na onze zege in Brugge", legt hij uit. "Net voor middernacht kreeg ik telefoon over het aanbod en ik was meteen geïnteresseerd. Eigenlijk kon ik bijna niet weigeren."

"Mehdi Bayat zette geen druk en liet de keuze volledig aan mij. Zowel voor mezelf als voor de club was het financieel een heel mooie kans en daarom kwam het ook tot een transfer", zegt Benavente. "Ik hou veel goeie herinneringen over aan Charleroi. Het is de belangrijkste club geweest in mijn carrière."

Bijna paars-wit

Nochtans was het in januari het ene na het andere bericht over hem en Anderlecht. Hoe zat dat nu? "Veel mensen praatten erover, maar ik heb nooit een aanbieding gekregen. Als Anderlecht nu voor de Egyptenaren was gekomen, speelde ik nu misschien nog in de Belgische competitie. Maar zover is het dus nooit gekomen", aldus Cristian Benavente.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Ontvang het voetbalnieuws van jouw favoriete ploeg per mail

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties