Op de rand van play-off 1, maar STVV maakt zich over één zaak zorgen: "Zelfs KV Mechelen is duurder"

Op de rand van play-off 1, maar STVV maakt zich over één zaak zorgen: "Zelfs KV Mechelen is duurder"
Foto: © photonews

Volg STVV nu via WhatsApp!

STVV staat na de zege tegen Charleroi met één been in play-off 1. Al zijn er nog twijfels door het moeilijke programma dat de Limburgers hebben. Maar voor de rest is een en al posiviteit dat de klok slaat. Of toch niet helemaal?

Er is immers één punt waar ze zich in Stayen het hoofd over breken: hoe het stadion volkrijgen. Tegen Charleroi was Stayen maar voor de helft gevuld. En je kan niet zeggen dat STVV geen aantrekkelijk voetbal speelt. 

Voorzitter David Meekers zit er ook wel mee. "Toch merken we een positieve tendens", zegt Meekers in HLN. "De opkomst was weer iets groter. Zo'n zondagavondwedstrijd om 20u is ook niet bepaald aantrekkelijk. We maakten weer propaganda voor het voetbal. Ik hoop dat we gezien de omstandigheden in onze laatste thuismatch tegen Gent toch minstens 8 à 10.000 fans mogen verwelkomen."

"Het houdt ons bezig en we doen voorstellen om er iets aan te veranderen. Zondag was het vanaf anderhalf uur voor de wedstrijd happy hour voor onze abonnees. Aan de prijzen ligt het volgens mij in elk geval niet. Ik stelde zaterdagavond vast dat KV Mechelen voor een vol huis speelde tegen Union. Ik ben het even nagegaan op hun website en de kaartjes zijn daar nog net iets hoger geprijsd dan bij ons."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties