Hairemans wil met Antwerp de luis in de pels van de topclubs zijn: "We willen revanche nemen in play-off 1"
Clint Vens
| 13 reacties

Geoffry Hairemans kijkt uit naar de duels met de G5 in play-off 1

Hairemans wil met Antwerp de luis in de pels van de topclubs zijn: "We willen revanche nemen in play-off 1"
Foto: © photonews

Antwerp pakte slechts 4 op 18 in zijn laatste zes duels. Het was al een tijdje duidelijk dat van zodra het stekje in play-off 1 veiliggesteld was, de druk er een beetje af was bij stamnummer 1. Geoffry Hairemans verzekert echter dat Antwerp er zal staan in de 10 finalematchen tegen de topclubs.

Tegen Kortrijk werd dan wel de boot ingegaan, toch was de prestatie hoopgevend te noemen. Dat vindt ook Hairemans: "De eerste helft waren we dominant, de tweede was iets minder. Jammer dat we de paar kansen die we kregen niet benut hebben."

De onvermijdelijke decompressie na het halen van play-off 1 sloop in de Antwerpse spelergroep: "Onbewust speelt dat mee, je wil die matchen wel winnen maar we weten ook wel dat het er niet echt meer toe doet."

Revanchegevoelens

Het wordt uitkijken welke rol Antwerp zal vertolken tussen de G5. Hairemans hoopt alvast scherprechter te kunnen spelen in de titelstrijd: "We willen revanche nemen tegen de grote ploegen in PO1 waar we toch te weinig tegen getoond hebben. We hopen ze pijn te kunnen doen. Er zijn 10 finalematchen en we zien wel waar we uitkomen. We gaan wel niet alles opengooien en ons belachelijk maken."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Ontvang het voetbalnieuws van jouw favoriete ploeg per mail

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties