Wedstrijdleiding de gebeten hond bij Antwerp: "Arbitrage was lamentabel vandaag, Mbokani kon in het ziekenhuis liggen"
Bart Ver Elst
Bart Ver Elst vanuit Luik
| 83 reacties

Faris Haroun gefrustreerd door wedstrijdleiding na nederlaag tegen Standard

Wedstrijdleiding de gebeten hond bij Antwerp: "Arbitrage was lamentabel vandaag, Mbokani kon in het ziekenhuis liggen"
Foto: © photonews

De Antwerp-spelers viseerden vooral Lawrence Visser en zijn assistenten na de 3-1 nederlaag op het veld van Standard. "Het is geen excuus, maar de arbitrage was lamentabel vandaag", nam Faris Haroun geen blad voor de mond.

De middenvelder bleef erg gefrustreerd achter in de catacomben van Sclessin. "Het mag geen excuus zijn, maar de arbitrage was lamentabel vandaag", vertelde Haroun. "Standard maakte constant van die anti-voetbal foutjes, maar zij kregen nauwelijks geel. En wij wel voor elke kleine fout."

'Frustrerend voor een kleine ploeg'

"Vorige week gingen we nog twee uur lang naar de speeches van scheidsrechters luisteren, maar als je dan naar hun niveau kijkt... Je kan er gewoon niet mee praten. Voor een kleine ploeg als Antwerp is dit zeer frustrerend."

"Mbokani kon in het ziekenhuis liggen, maar er volgde zelfs geen gele kaart. En wanneer wij in de fout gingen, trok de ref meteen geel. Mpoku plantte zijn hand in mijn gezicht en bleef heel de tijd op de grond liggen. Op zo'n moment moet je rustig blijven, maar dat is moeilijk na zo'n opeenstapeling van fouten."

De vurige sfeer in Sclessin en de Luikse bank die vaak protesteerde, hielp Antwerp daar zeker niet bij. "Als je ziet wat ze zich allemaal kunnen veroorloven... Maar de scheidsrechter bleef er telkens rustig onder. Hopelijk krijgen we de komende matchen scheidsrechters van een beter niveau", besloot de middenvelder. 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Nieuwste reacties