Mousa Dembélé kreeg goede raad van zijn vader
Bart Somers
Bart Somers
| 2 reacties

Zijn vader raadde Mousa Dembélé aan om naar China te trekken

Mousa Dembélé kreeg goede raad van zijn vader
Foto: © photonews

Moussa Dembélé verliet Tottenham afgelopen winter voor Guangzhou R&F in de Chinese Super League. Ondanks zijn knappe goal tegen Tianjun Teda mocht hij met zijn nieuwe ploeg nog geen overwinning vieren.

Het was Yaya, de vader van Dembélé, die zijn zoon aanraadde om naar China te verkassen. Aan La Dernière Heure / Les Sports vertelde hij: "Het is ver, maar het is een nieuwe uitdaging. Naar verre oorden trekken, met niet te veel volk rondom hem, kan gunstig zijn. Om na te denken, om tijd vrij te maken voor zijn kinderen. Mousa heeft me om raad gevraagd, maar heeft zelf de knoop doorgehakt."

Toch ondervindt vader Dembélé ook negatieve gevolgen van de verhuis van zijn zoon. Het valt de man vooral zwaar dat hij zijn kleinkinderen minder vaak ziet. "Maar ik heb Mousa elke avond aan de telefoon voor hij gaat slapen.

​We praten veel over de familie en over zijn leven ginds. Ik kan jullie verzekeren dat mijn zoon zich uitstekend in zijn vel voelt in China. Hij houdt van zijn huidige doen en laten en klaagt nergens over."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Ontvang het voetbalnieuws van jouw favoriete ploeg per mail

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties