Haroun gaat met Antwerp door op het elan: "We hebben het niet moeilijk gehad"
Sander De Graeve
Sander De Graeve vanuit Gent
| 2 reacties

Haroun na de zege in Gent

Haroun gaat met Antwerp door op het elan: "We hebben het niet moeilijk gehad"
Foto: © photonews

Royal Antwerp FC is als een trein begonnen aan de allereerste play-off 1 in de geschiedenis van de oudste club van het land. Met een negen op twaalf na drie uitwedstrijden en slechts één thuismatch, ziet het er goed uit voor The Great Old.

"Het is een goeie start van de play-offs met vooral die twee uitoverwinningen tegen AA Gent en Anderlecht", vat Faris Haroun "Dat zijn rechtstreekse concurrenten voor die vierde plaats, dus dat is positief. Verdiende zege? Dat denk ik wel. We hebben vier goals gescoord, alleen keurde de VAR er twee af."

"We hadden bovendien misschien wel nog een penalty kunnen krijgen." Die fase werd echter, wellicht door buitenspel, niet bestraft door de videoref. "We hebben het eigenlijk niet moeilijk gehad hier, Gent had misschien twee kansen, waaronder het doelpunt."

We zijn nu sterker dan in de reguliere competitie

Het is opvallend, Antwerp is beter dan aan het eind van de reguliere competitie. "We wisten dat we ons niveau als ploeg zouden moeten optrekken om hier iets te presteren. Tegen topploegen heb je dat nodig. We zijn gewoon sterker dan toen en moeten hierop doorgaan."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Meer nieuws

Meer nieuws