Reactie Alweer een nederlaag voor AA Gent: "Woensdag telt dat niet, daar moeten we het seizoen redden"

Sander De Graeve
Sander De Graeve vanuit Gent
| 39 reacties
Alweer een nederlaag voor AA Gent: "Woensdag telt dat niet, daar moeten we het seizoen redden"
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

AA Gent leek in de tweede helft tegen KRC Genk lusteloos op het veld te staan. De Buffalo's speelden nochtans goed in de eerste helft, maar de Bekerfinale sloop ongetwijfeld al in de hoofden.

"Het was iets minder vandaag", gaf Dejaegere toe. "Het liep gewoon minder goed." Het was al de vijfde nederlaag voor AA Gent in deze play-off 1. Uiteraard staat of valt het seizoen van Gent met de Bekerfinale op woensdag. "De concentratie moet volledig naar woensdag. Daar moeten we scherp zijn, want daar kunnen we ons seizoen nog redden."

"Met welk gevoel we naar daar gaan? Als we die Beker winnen, kan de wereld er plots heel anders uitzien. Daarvoor moeten we de eerste helft tegen Genk onthouden. We moeten positief zijn, en als groep allemaal aan dezelfde koorde trekken." Tegen KV Mechelen mag het in principe ook niet misgaan.

We hebben meer kwaliteit dan Mechelen

"Het is één wedstrijd, dus alles kan. Als we allemaal top zijn, hebben we meer kwaliteit dan Mechelen. Bovendien zijn we er ons allemaal van bewust dat we er staan als het écht moet. Zoals de kwalificatie voor play-off 1."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties