Dit is ons Team van de Week!
Redactie
| 0 reacties

Genk, Club Brugge en Zulte Waregem kleuren ons Team van de Week

Dit is ons Team van de Week!
Foto: © SC

Antwerp, Genk en Club Brugge wonnen hun wedstrijd in play-off 1 en leveren samen meer dan de helft van de spelers van ons elftal van de week. Ook het swingende Zulte Waregem deed een duit in het zakje met twee spelers.

Doel

Sinan Bolat moest niet gek veel werk opknappen tegen Standard, maar pakte wel een penalty toen zijn team onder lag in de tweede helft. Het was een kantelpunt in de wedstrijd.

Verdediging

Prychynenko verdedigde solide bij Beerschot Wilrijk en scoorde met een verre pegel uit een (afgeweken) vrije trap. Angella was van grote waarde bij Charleroi en stond ook op het scoreblad.

Dat was niet het geval bij Mata, maar hij bewijst elke week zijn waarde voor Club Brugge in een voor hem ongewone positie. Volgend weekend is hij geschorst.

Middenveld

Marin hield stand tijdens Antwerp-Standard en hielp zijn team op gelijke hoogte met een afgemeten assist. Rits lag aan de basis van de winning goal bij Club en zorgde voor heel wat aanvallende impulsen.

Ook twee Genkies in ons elftal van de week. Heynen was opnieuw outstanding en aanvoerder Trossard bracht zijn team een stap dichter bij de titel met een echte klasseflits. Bongonda werd door zijn ploeggenoot Harbaoui uitgeroepen tot man van de match. De verdedigers van Cercle Brugge beleefden een nachtmerrie tegen de kwieke winger.

Aanval

De Tunesiër zelf mag na zijn hattrick opnieuw met de Gouden Stier spelen en krijgt van ons nog een extra beloning. Naast Harbaoui kiezen we voor Wesley, maker van twee goals (waarvan een afgekeurd) en matchwinnaar bij Club Brugge.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Ontvang het voetbalnieuws van jouw favoriete ploeg per mail

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Nieuwste reacties