De strijd om plaats drie: "Vier uur voor de match toch eens bloed trekken bij die mannen van Genk"
Redactie
| 34 reacties

Eddy Snelders denkt dat Standard plaats drie zal pakken

De strijd om plaats drie: "Vier uur voor de match toch eens bloed trekken bij die mannen van Genk"
Foto: © photonews

Er hangt toch nog wel het één en ander af van de laatste speeldag van de play-offs. Zo is er de strijd om de derde plaats. Standard en Antwerp verplaatsen zich beide naar de enige twee teams die niets meer te winnen of te verliezen hebben... Analist Eddy Snelders ziet wel voordeel voor de Rouches.

Standard trekt naar kampioen Genk. De vraag is hoe fit die na een paar dagen feesten aan de aftrap gaan komen. "Dat vraag ik me ook af", lacht Snelders. "Ze zullen wel iets minder gedreven aan de aftrap komen. Uiteraard willen ze voor eigen publiek het seizoen positief afsluiten, maar het moet ook niet meer hé."

"Ze zouden bij die mannen allemaal vier uur voor de match bloed moeten afnemen om te zien wie nuchter is en wie kan spelen", zegt Snelders met een knipoog. "Standard zal wel gedreven zijn uiteraard. Die week minder voetballen zien ze wel zitten."  

Gaat Bölöni zijn spelers nog één keer kunnen opnaaien?

Antwerp heeft dan weer de moeilijkere opdracht op Club Brugge. "Maar ook daar de vraag: hoe veel zin gaat Club nog hebben? Als ze de fans en hun coach een mooi afscheid van het seizoen willen geven, dan zullen ze nog gemotiveerd aan de aftrap verschijnen. Maar ik zie Antwerp wel een punt pakken in Jan Breydel. Maar noch Brugge, noch Genk gaat veel inzitten met het resultaat denk ik."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Ontvang het voetbalnieuws van jouw favoriete ploeg per mail

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Nieuwste reacties