Late ommekeer in Brugge levert Standard derde plaats op: "Nooit echt paniek geweest"
Hannes Van Gael
Hannes Van Gael vanuit Genk
| 14 reacties

Standard had aan een punt tegen Genk genoeg voor de derde plek, mede dankzij een late ommekeer in Brugge

Late ommekeer in Brugge levert Standard derde plaats op: "Nooit echt paniek geweest"

23 minuten lang was Standard virtueel veroordeeld tot het spelen van een barrageduel tegen de winnaar van play-off 2. Gelukkig voor de Rouches won Club Brugge nog, want zelf was het niet bij machte om Genk te kloppen.

De spelers liepen natuurlijk niet met hun smartphone op het veld, maar er was wel communicatie over het scoreverloop in Brugge. "We waren op de hoogte wat er aan de hand was op het veld van Club Brugge", bevestigde Paul-José Mpoku.

Geen paniek

Virtueel had Antwerp een twintigtal minuten recht op plaats vier. "Ons doel was om hier vandaag te winnen, ongeacht het resultaat van Antwerp, en jammer genoeg zijn we daar niet in geslaagd. Er was nooit echt paniek in onze rangen, maar natuurlijk gingen we voor een goal", ging Mpoku verder.

"We moesten gewoon blijven focussen op onze eigen wedstrijd", aldus Kosanovic. Als we vandaag hadden verloren en zij speelden bijvoorbeeld gelijk dan was de derde voor Antwerp. We speelden op dezelfde manier als tegen Brugge, maar misschien hebben we wel wat geluk gehad vandaag. Al bij al was 0-0 een terecht resultaat", besloot de Serviër.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Ontvang het voetbalnieuws van jouw favoriete ploeg per mail

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Nieuwste reacties