9 op 9 moet Gentse coach sterken: "Thorup verdient meer, het is jammer dat hij zo snel in opspraak kwam"
Sander De Graeve
Sander De Graeve vanuit Gent
| 0 reacties

Vadis Odjidja na de seizoensafsluiter tegen Anderlecht

9 op 9 moet Gentse coach sterken: "Thorup verdient meer, het is jammer dat hij zo snel in opspraak kwam"
Foto: © photonews

AA Gent sloot een teleurstellend seizoen dan toch nog in schoonheid af. Met de overwinning tegen Anderlecht lukte het een negen op negen, waardoor Europees voetbal er volgend seizoen toch nog in zit.

"Het is mooi dat we die laatste drie matchen nog konden winnen. Ook vandaag hebben we een goeie wedstrijd gespeeld om zo de fans nog mooie overwinning te kunnen schenken. We zijn tevreden over die laatste drie wedstrijden", aldus Vadis Odjidja achteraf.

Het scoringsprobleem van AA Gent is wel nog lang niet van de baan. "Dat we het te spannend hielden? Het is al heel het seizoen het geval dat we enorm veel kansen nodig hebben om een doelpunt te maken. Als het bij de rust 3-0 of 4-0 stond, kon niemand daar iets tegenin brengen."

Europees? Daar ben ik niet mee bezig nu, het ligt toch niet in onze handen

"Ik blik met gemengde gevoelens terug op dit seizoen. Het was met ups en downs, als het goed was, was het vaak heel goed. Anderzijds hadden we een pak wedstrijden makkelijk kunnen winnen, waar we dat nalieten. We waren niet constant genoeg."

"Dat Europees voetbal? Ik ben er niet echt mee bezig omdat het niet in onze eigen handen ligt. We hebben zelf de kans gekregen om het te halen op 1 mei en die hebben we laten liggen. Uiteindelijk moeten we nu gewoon afwachten." Coach Thorup kan zich intussen gesterkt voelen. "Hij verdient veel meer en het is jammer dat hij zo snel in opspraak kwam."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Ontvang het voetbalnieuws van jouw favoriete ploeg per mail

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Nieuwste reacties