Transfernieuws en Transfergeruchten 09/06: Nainggolan - Batshuayi - Carrasco - Mourinho - Griezmann - Bailey - Koulibaly - Zulj

Redactie
Transfernieuws en Transfergeruchten 09/06: Nainggolan - Batshuayi - Carrasco - Mourinho - Griezmann - Bailey - Koulibaly - Zulj
Foto: © Photonews

De transfergeruchten, het laatste transfernieuws en officiële transfers vliegen ons om de oren. Bij Voetbalkrant zetten wij alles voor u op een rijtje zodat u tijdens deze mercato niets hoeft te missen! Op 19/03 hebben we transfernieuws en transfergeruchten voor u over: Nainggolan - Batshuayi - Carrasco - Mourinho - Griezmann - Bailey - Koulibaly - Zulj

PSG springt in de dans voor Griezmann

Volgens Sport zou Antoine Griezmann een akkoord hebben met PSG. De Fransman diende zijn vertrekwens in bij Atlético om Barcelona te vervoegen, maar die deal lijkt niet meer door te gaan.


PSV wil vijftig miljoen euro voor Hirving Lozano

Napoli hoopt zich deze zomer te versterken met Hirving Lozano. De club van Dries Mertens heeft al een tijdje een persoonlijk akkoord met de Mexicaan, maar moet PSV nog overtuigen. (Lees meer)


Opvallende terugkeer in de maak voor Michy Batshuayi?
Foto: © photonews

Opvallende terugkeer in de maak voor Michy Batshuayi?

Michy Batshuayi weet nog niet waar zijn toekomst ligt. En dus liggen er heel wat teams op de loer, met daarbij ook een bijzondere piste. (Lees meer)


Carrasco dichtbij Arsenal?

Als we de Engelse pers zouden mogen geloven, dan staat Yannick Carrasco in de belangstelling van Arsenal en zou een deal nakend zijn. 


Bod van bijna 100 miljoen euro op ex-Genkie

Manchester United zou volgens de Engelse pers een bod van bijna 100 miljoen euro hebben gedaan op Kalidou Koulibaly van Napoli.


Dure aankoop Peter Zulj na tien matchen alweer weg bij RSC Anderlecht? Topclub Lazio dringt aan

Bij RSC Anderlecht gaat het een drukke transferzomer worden. Heel veel spelers komen terug van hun huurbeurten en voor velen van hen moet een oplossing gezocht worden. Ondertussen wordt er ook aan de mouwen van verschillende basisspelers getrokken. (Lees meer)


Crystal Palace wil het onderste uit de kan

Crystal Palace wil het onderste uit de kan voor Aaron Wan-Bissaka. Volgens The Guardian hebben ze een bod van om en bij de 45 miljoen euro van Manchester United naast zich neergelegd.


'Beckham wil Valencia'

David Beckham zou er volgens The Sun graag Antonio Valencia bij hebben voor zijn ploeg in de MLS. Hij is einde contract bij Manchester United deze zomer.


'AA Gent wil strijden met onder meer Freiburg en Celtic voor Nederlandse revelatie Mark Diemers'

Vorig seizoen zorgde hij voor de promotie van De Graafschap, dit jaar speelde hij een prima seizoen bij Fortuna Sittard. En dus wacht een toptransfer, misschien wel naar België. (Lees meer)


Nainggolan wil blijven bij Internazionale

Radja Nainggolan wil gerust bij Internazionale blijven, ook al veranderen ze daar deze zomer van trainer. Dat is de slotsom van een gesprek met Sky Italia. En meteen ook een antwoord op de geruchten dat Conte hem er niet zou bijwillen.


'Valencia wil shoppen bij Barcelona'

Denis Suarez keert na een uitleenbeurt aan Arsenal deze zomer normaliter terug naar Barcelona. Valencia zou volgens de Spaanse pers al contact hebben opgenomen met de Catalanen.


'Mourinho staat open voor Newcastle United'

José Mourinho is op zoek naar een nieuwe job. Zo zou hij volgens de Engelse media willen praten met de nieuwe eigenaar van Newcastle United en openstaan voor die job. 


Chelsea zou zijn pijlen op Leon Bailey (ex-Genk) van Leverkusen hebben gericht

Eden Hazard laat een grote leegte achter bij Chelsea en het is aan de huidige kern en nieuweling Pulisic om dat gat op te vullen. De Blues denken echter ook aan een andere verrassende opvolger, maar daarvoor moeten ze eerst de uitspraak van het TAS over de transferban afwachten. (Lees meer)



Transfernieuws en Transfergeruchten 08/06 Transfernieuws en Transfergeruchten 10/06

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties