Volgt Donnarumma Leonardo naar PSG?

Redactie
Volgt Donnarumma Leonardo naar PSG?
Foto: © Photonews

De transfergeruchten, het laatste transfernieuws en officiële transfers vliegen ons om de oren. Bij Voetbalkrant zetten wij alles voor u op een rijtje zodat u tijdens deze mercato niets hoeft te missen! Op 19/03 hebben we transfernieuws en transfergeruchten voor u over: Tielemans - Robben - Raman - Eriksen - Rafinha - Donnarumma - Huys - Rrahmani

Volgt Donnarumma Leonardo naar PSG?

Leonardo, die onlangs opstapte bij AC Milan, zou de nieuwe technisch directeut van PSG worden. Dat meldt Tuttosport. Eén speler van AC zou hij meteen willen meenemen naar de Fransen en dat is doelman Gianluigi Donnarumma.

Transfernieuws en Transfergeruchten 10/06

KRC Genk Ladies halen nog twee nieuwkomers binnen

De KRC Genk Ladies werden afgelopen seizoen derde in de Super League, maar willen zich naar volgend seizoen toe versterken met oog op de top van de competitie. (Lees meer)


Carlinhos wordt door Standard uitgeleend aan het Portugese Vitoria

Standard heeft maandagnamiddag het vertrek van Carlinhos aangekondigd. De Braziliaan wordt volgend seizoen uitgeleend aan Vitoria FC. De Portugezen bedongen ook een aankoopoptie. (Lees meer)


Zulte Waregem is fel geïnteresseerd in Marshall Munetsi van Orlando Pirates

Zulte Waregem heeft geen al te best seizoen achter de rug. Het is dan ook al druk in de weer met de kern voor volgend seizoen samen te stellen. (Lees meer)


Standard wil Amir Rrahmani losweken bij Dinamo Zagreb

Standard hoopt ook volgend seizoen nog op de diensten van Zinho Vanheusden te kunnen rekenen. Het is echter nog niet zeker of Inter de geblesseerde verdediger nog een jaar langer in Luik wil laten. (Lees meer)


'Besiktas beschikt over de beste papieren voor Robben'

Als we het Turkse Fanatik mogen geloven is Arjen Robben straks een speler van Besiktas. Het boegbeeld van Bayern München zou er zijn carrière in schoonheid willen afsluiten nadat hij een jaar vol blessureleed kende.


Rafinha keert terug naar Brazilië

Het contract van Rafinha bij Bayern loopt deze zomer af en dus mocht de 33-jarige Braziliaan op zoek naar een nieuwe werkgever. Hij tekende een contract bij Flamengo.


'Schalke topkandidaat om Raman over te nemen'

Fortuna Düsseldorf en Schalke 04 zouden volgens het Duitse Express een akkoord hebben over de transfer van Benito Raman. De Belgische winger zou zo'n 10 miljoen euro moeten kosten.


Manchester United heeft zijn pijlen op Youri Tielemans en Christian Eriksen gericht

Manchester United wil zich versterken met het oog op volgend seizoen. Ze wonnen geen trofee dit jaar en, erger nog, ze eindigden niet eens in de top-4. De Red Devils spelen met andere woorden geen Champions League volgend jaar. (Lees meer)



Transfernieuws en Transfergeruchten 09/06 Transfernieuws en Transfergeruchten 11/06

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties