OFFICIEEL: Deschacht tekent voor Zulte Waregem: "Een godsgeschenk"

Simon Wauters
Simon Wauters
| 24 reacties
OFFICIEEL: Deschacht tekent voor Zulte Waregem: "Een godsgeschenk"
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Olivier Deschacht voetbalt volgend jaar voor Zulte Waregem. De 38-jarige verdediger komt transfervrij over van Lokeren en tekende een contract voor één seizoen.

Deschacht had een aanbieding op zak om T2 te worden bij Kortrijk, maar wou liever nog een jaar voetballen. Bij Lokeren was dat niet evident door de degradatie, waarna Deschacht op proef naar Zulte Waregem trok.

Nu heeft hij er dus een contract getekend. Deschacht heeft meer dan zeshonderd profwedstrijden op de teller staan en zal dus heel wat ervaring toevoegen aan het team van Francky Dury. Eerder vandaag haalde Zulte Waregem ook al Gianni Bruno binnen.  Florian Tardieu vertrok dan weer.

Olivier Deschacht noemde het aanbod van Zulte Waregem op de clubsite ‘een godsgeschenk’.

"Ik ben iemand met een doel voor ogen, des te meer wil ik hier nog een mooi verhaal schrijven. Deze club straalt professionaliteit en ambitie uit. Ik heb altijd alles gegeven voor Anderlecht en Lokeren, dat zal hier niet anders zijn."

“Ik onthoud vooral de goeie ontvangst van de supporters toen ik het veld op kwam tegen Willem II. Dat geeft veel vertrouwen. Vorig jaar zaten we dicht bij een akkoord maar toen werd het alsnog Lokeren. Uitstel betekent dus geen afstel. Ik wil mij hier zowel verbaal als fysiek laten gelden én mijn ervaring delen hetzij vanop de tribune, de bank of op het veld.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties