Dit Anderlecht moet nog een bepaald niveau halen: "De "kleintjes" zijn er zich van bewust".
Nils Wens
| 6 reacties

Hendrik Van Crombrugge is niet bezorgd over de zware kalender die Anderlecht nu heeft

Dit Anderlecht moet nog een bepaald niveau halen: "De "kleintjes" zijn er zich van bewust".

Kompany is nog aan het zoeken met Anderlecht, maar zo veel tijd is er niet. er komt een zware kalender aan en de jonge spelers van Anderlecht zullen een bepaald niveau moeten halen.

Tegen KV Mechelen had Anderlecht geen slechte wedstrijd, verre van dat. Maar er is een probleem dat steeds weer terugkomt. "We hebben mogelijkheden, maar het is voorlopig moeilijk om te scoren. Sommige jongeren zijn 17 jaar oud, maar het ontbreekt hun nog steeds aan efficiëntie. Als de doelpunten vallen, komt het wel goed", zegt Hendrik Van Crombrugge. "Ik ben geen aanvaller, maar ik denk dat je in dit soort situaties kalm moet blijven."

Als we de jongeren de tijd moeten geven, zal er een tijd komen dat we minder toegevend zullen moeten zijn: de kalender van augustus en september is erg zwaar met Genk, Standard, Antwerpen en Brugge. Zal Anderlecht in staat zijn om een beter niveau te halen? "Als je een professionele speler bent je de kans hebt om zo jong te beginnen weet je dat er nog stappen gezet moeten worden", aldus de doelman van Anderlecht.

Kompany

"De "kleintjes" zijn zich hiervan bewust, maar ik weet dat ze goed omringd zijn. Vincent Kompany is een beetje de gids. Het is ook aan de anderen, Samir Nasri, Peter Zulj en mezelf om onze ervaringen te delen en hen in deze richting te leiden", vervolgt Van Crombrugge. "Of we bang zijn voor de kalender? Nee. We blijven geduldig en vol vertrouwen. We denken aan Kortrijk, het heeft geen zin om weken verder te kijken.

Ontvang het voetbalnieuws van jouw favoriete ploeg per mail

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties